FC Fiskarsin Saksipotku

FC Fiskarsin Saksipotku

FC Fiskarsin Saksipotku

Fiskarsin ja Pohjan seudun lasten futisjoukkue perustettiin kesällä 2019 täyttämään säännöllisen, ohjatun ja tavoitteellisen – mutta ei liian ryppyotsaisen – liikuntaharrastuksen tyhjiö joka kylässä oli. Halusimme tarjota liikuntaharrastuksen lähellä, omassa kylässä, jotta lasten liikkuminen olisi mahdollisimman vähän riippuvainen vanhempien autokuljetuksista.

Onnistuimme, ja nyt Fiskarsin urheilukentän nurmella treenaa kesäisin kaksi joukkuetta. Eskari-ikäiset  – 2. luokkalaiset. Ja 3. luokkalaiset – 6. luokkalaiset.

Talvisin treenaamme sisällä. Pienempien joukkue treenaa koulun liikuntasalissa ja isompien joukkue treenaa nyt Påminnen hallissa.

Valmentajamme ovat tuttuja kyläläisiä, tiimissä on jalkapalloa sydämellä harrastavia aikuisia ja nuoria. Vastuulliset valmentajamme ovat Timo Mikkonen ja Sampo Daniel.

Mukaan pääsee kaikki ikähaarukoihin mahtuvat tytöt ja pojat. Harrastuksen hinta on 40 € / vuosi / perhe. Lisäksi hankittavaksi tulee Fiskarsin Saksipotkun oma peliasu.

Suunnitelmissa on lisätä toimintaa ja mm. aloittaa ystävyysmieliset futisturnaukset Fiskarsin nurmella.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, toimimaan valmennustiimissä tai muissa joukkueen aikuisia vaativissa tehtävissä, ota reippaasti yhteyttä! Joukkoomme mahtuu. 

Anne Juntunen, joukkueen johtaja 050 5056 556
Timo Mikkonen, vastuullinen valmentaja 044 3071 406

Treeniaikataulut:

Kesäkausi (toukokuu – syyskuu, riippuu tarkemmin nurmen kuivuudesta)
maanantaisin ja torstaisin klo 18–19:30.

Talvikausi (tammi – huhtikuu sekä loka – joulukuu)
Pienemmät to klo 18–19:30
Isommat to klo 17–18 ja su klo 12:20–14.