Kyläavustaja

Kyläavustaja

Fiskarsin Kyläseuran kyläavustaja Roland Sachs on aloittanut työt.
Onko pihasi haravoimatta, onko talven polttopuut pilkkomatta ja matotkin pitäisi puistella? Ei hätää, soita Rolandille.

Kyläavustaja tekee kaikenlaisia jokamiestason töitä, joilla voidaan tukea kyläläisten arkielämää. Tällaisia ovat muun muassa talonpito, kuten pihatyöt (haravointi, lumityöt jne), pienet kunnostustyöt (rakennus-/remonttiapu, Ikean kaappien kasaaminen, ikkunoiden tiivistäminen jne.), asiointi (unohtuiko hiiva, pitäisikö paperit viedä kelaan jne., siivoaminen (pitäisikö ikkunat pestä, eikö selkä kestä konttaamista lattianpesussa, pitäisikö jääkaappi siirtää taustan siivoamiseksi jne.), puiden pilkkominen tai pinoaminen liiteriin.

Kyläavustaja ei saa tehdä luvanvaraisia töitä, kuten tuli-, sähkö- ja putkitöitä. Työ ei myöskään kilpaile yksityisen yritystoiminnan kanssa. Kyläavustaja itse päättää onko tarjottu työ hänelle sopivaa.

Kyläavustaja pyrkii suorittamaan työt arkisin klo 9–14 välillä.
HINTA: 10 € / alkava tunti + kilometrikorvaus 0,46 € / km ja 0,54 € /km peräkärryn kanssa.
Myös Fiskarsissa toimivat yritykset voivat käyttää kyläavustajan palveluksia lyhytkestoisiin töihin.

Kyläavustajalta voi myös kysellä erilaisia työkaluja ja koneita, joita hän voi käyttää työtehtävien suorittamiseen. Peräkärryn ja halkomakoneen vuokra on 20 €/kerta. Kaikkia koneita ja laitteita kyläavustajalla ei välttämättä ole. Pääosan töistä kyläavustaja suorittaa asiakkaan työkaluilla ja koneilla.

LASKUTUS: kyläavustaja kirjoittaa laskun/kuitin, jolla asiakas maksaa tehdyn työn ja kilometrikorvaukset Kyläseuran tilille. Kuitti kannattaa säästää. Työn osuuden tilaaja voi käyttää kotitalousvähennyksenä!

TILAUKSET JA KYSELYT:
Roland Sachs, kyläavustaja, puh. 044 551 0470 (arkisin klo 8.00–16.00)
Rolandin työnjohtajana toimii Hanna Räisänen, Kyläseuran toiminnanjohtaja.
Puh. 040 708 0816
info@fiskarsilaiset.fi

.

.