Kyläseuran kuulumisia 2/2023

Kyläseuran kuulumisia 2/2023

Kokouksen aluksi kyläseuran halllitus kävi läpi edellisen kokouksen pöytäkirja, jossa oli runsaasti asioita. Eniten keskustelua aiheutti toriin liittyvät pohdinnat ja erityisesti se minkälaisia myyjiä sinne toivottaisiin saatavan.

Kokouksen asialistalla olivat tilinpäätöksen allekirjoittaminen, kirjanpitäjän kilpailuttaminen, kaksi jäsenhakemusta, jotka kaikki hallitus hyväksyi. Kävimme myös läpi tämän vuoden toimintasuunnitelman, jossa kyläseuran hallitus haluaa kiinnittää erityistä huomiota nuorisotoiminnan tulevaan kehittämiseen. Mukaan toiminnan kehittämiseen kyläseura haluaa mukaan lapset ja nuoret. Lisäksi pohdimme miten nuorisotoimintaa voitaisiin muuten kehittää aktiivisempaan ja monipuolisempaan suuntaan.

Tulossa oli Duudsonien kiusaamisen vastainen esiintyminen ja siihen liittyvä keskustelutilaisuus, josta kyläseura tiedotti koululaisten vanhempia ja kyläläisiä eri kanavia pitkin.

Kyläseuran hallitus päätti ottaa Shakkikerhon kyläseuran alaiseksi jaostoksi.

Lopuksi ympäristöjasto tiedotti keskustelevansa lähitulevaisuudessa Fiskars-yhtiön kanssa Fiskarsia ympäröivien metsien tilasta ja hoidosta.